Bourgondische Dallen met een licht gebouchardeerd oppervlak.

Bourgondische Dallen | Pietra Etrusca | Grigio Anticato

De Pietra Etrusca Grigo Anticato kenmerkt zich door zijn authentieke gebouchardeerde oppervlak.

De Pietra Etrusca Grigio Anticato is een prachtig verouderde kalksteen/marmer uit Afrika. De stoere grijze tegel heeft een verouderd oppervlak en handmatig verouderde zijkanten, waardoor deze tegel een geweldige authentieke en originele uitstraling krijgt. Deze tegel past hierdoor ook perfect in het straatje van de oude bouwmaterialen. Vooral liefhebbers van oude bouwmaterialen en authentieke Bourgondische Dallen zullen erg enthousiast worden van deze geweldige tegel.

Tevens is de Pietra Etrusca serie zo goed op elkaar afgestemd, dat het lijkt alsof moeder natuur deze kleurtinten voor elkaar geschapen heeft. De Pietra Etrusca Grigio en de Pietra Etrusca Beige zijn perfect te combineren, waardoor de vloer een gemêleerd, stoerder, warmer en een nog exclusiever uiterlijk krijgt.

Daarnaast raden we onze klanten aan om deze Bourgondische dallen te voegen met een gemiddelde tot brede voeg. Hierdoor krijgt de Pietra Etrusca Grigio namelijk een rustiek karakter.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Pietra Etrusca Grigio Anticato is een eenvoudige klus. Echter dient u wel een juist onderhoudsadvies te hanteren in combinatie met de juiste onderhoudsmiddelen.

Allereerst drukken we u graag op het hart dat kalk een erg slechte combinatie is met zuur. Zodra er dus een zuur op uw vloer valt/spettert/etc. is het zaak dat u dit er zo spoedig mogelijk afhaalt. Uiteraard kunt u de vloer impregneren, wat u in dit soort situaties aanzienlijk meer tijd op levert, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over lelijke strepen en vlekken die ontstaan dankzij zuren.

Vraag ons een passend onderhoudsadvies. Dit zal enorm veel gemak opleveren in de toekomst.

Het verwerken van de Pietra Etrusca Grigio Anticato kunt u het beste doen in een zogenaamde natuursteen mortel. Dit is een zuur arme, flexibele legmortel. We raden deze natuursteenmortel vooral aan, om het dikteverschil tussen de individuele stenen op te vangen. Deze legmortel is hier speciaal voor ontwikkeld.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 40 & 50 cm breed. Dikte 1,8 – 2,2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Pietra Etrusca Grigio Anticato

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Pietra Etrusca | Grigio Anticato 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: