Deze familie was een tijdje op zoek naar de juiste materialen voor hun nieuwe landelijke woning. Het betrof hier een volledige benedenverdieping, diverse natte ruimtes en een terras.

Voor wat betreft de vloer was het belangrijk dat het materiaal zowel binnen als buiten te gebruiken was. Daarnaast wilden deze mensen een harde vloer die gemakkelijk in het onderhoud is. Het perfecte materiaal werd gevonden in onze Bourgondische Dallen “Noires Bourgogne” in platen van 90x60x2 cm. Een prachtig handmatig verouderd materiaal dat keihard is en ook perfect te gebruiken op een terras.

Voor de natte ruimtes hebben we gekozen voor ambachtelijke Friese witjes in een lichte kleurenmix. Deze zijn plaatselijk / functioneel toegepast op de plaatsen waar veelvuldig water wordt gebruikt. Op de vloer hebben we hier gekozen voor een Belgisch hardsteen look keramiek in de maat 20x20cm. Deze tegeltjes zijn getrommeld waardoor ze perfect aansluiten bij de rest van de materialen.

Op het terras zijn de Bourgondische dallen doorgelegd, waardoor er een prachtige overloop is van binnen naar buiten.

Dit was een prachtig project wat we van begin tot het eind hebben gerealiseerd met Van den Heuvel & Van Duuren en ons TegelzettersGilde.

Video ThumbnailDeze familie was een tijdje op zoek naar de juiste materialen voor hun nieuwe landelijke woning. Het betrof hier een volledige benedenverdieping, diverse natte ruimtes en een terras. Voor wat betreft de vloer was het belangrijk dat het materiaal zowel binnen als buiten te gebruiken was. Daarnaast wi

Heeft u interesse in een van deze tegels?

Vraag direct een offerte aan voor de Bourgondische Dallen Noires Bourgogne

Vraag direct een offerte aan voor de Friese witjes Lichte mix

Vraag direct een offerte aan voor de Belgisch hardsteen look getrommeld