Een elegante licht verouderde marmer vloer.

Pristina | Anticato / Soft Finish

De Pristina Anticato Soft Finish is een mooie licht crème vloer met een “Soft Finish” afwerking.

Onder de liefhebbers van verouderde marmers en / of kalkstenen zal deze vloer al wel bekend zijn, maar de mensen die niet bekend zijn met deze vloer zullen waarschijnlijk erg onder de indruk zijn van deze prachtige marmer/kalksteen uit Egypte. De crème/beige kleuren in de tegel geven de Pristina Anticato een fijne, warme uitstraling.

De Pristina Anticato is prachtig Soft Finish afgewerkt, wat inhoudt dat het oppervlak van de vloer eerst licht wordt gezoet, waarna het wordt getrommeld, wat de tegel zo’n prachtig authentiek en doorleefd karakter geeft. De Pristina Anticato wordt geleverd met verouderde zijkanten. Verouderen gebeurt door te trommelen. Door de veroudering komt de tegel het beste uit de verf als deze wordt gevoegd met een gemiddelde tot grove voeg.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Omdat de Pristina Anticato Soft Finish een kalksteen is, dient u voorzichtig te zijn met zuren. Deze kunnen in combinatie met kalk voor lelijke vlekken zorgen. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om uw natuursteen te beschermen d.m.v. impregneren. Impregneren is het aanbrengen van een beschermlaag in de toplaag van uw natuursteen wat het binnendringen van vocht, vet, olie en ander vuil voorkomt.

Vraag ons gerust om een passend onderhoudsadvies. Wij kunnen u dan precies vertellen welke producten in uw specifieke geval het beste zijn.

De Pristina Anticato Soft Finish dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm te zijn.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 1,5 cm
  • Groot Romaans Verband. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Pristina-Anticato-Soft-FInish

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Pristina | Anticato / Soft Finish 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: