De Pristina Pocco Vecchio is een prachtige Egyptische kalksteen/marmer met een unieke uitstraling.

De Pristina Pocco Vecchio is een bijzondere vloer. De fijne structuur van deze steen heeft een rustig en warm karakter. De vloer is vlak, glad en mat, dit komt doordat de steen subtiel is geschuurd. Deze combinatie is prachtig en heeft vooral een exclusieve uitstraling. Architecten en designers zijn dan ook dol op de minimalistische uitstraling van dit materiaal. Daarnaast kunnen de platen ook tegen de wand verwerkt worden. Dit geeft dus veel extra opties in de toepassing van de Pristina Poco Vecchio.

De Pristina Pocco Vecchio wordt geleverd met strak gezaagde kanten en is op zijn mooist als deze verwerkt wordt met een minimale voeg. Deze marmer is goed te verwerken in veel verschillende interieur-stijlen. Een prachtige warme vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Pristina Pocco Vecchio is van zichzelf poreus. Daarom adviseren wij onze klanten deze vloer altijd te impregneren. Welke impregneer het beste kan worden gebruikt is echter afhankelijk van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Laat ons daarom weten waar u deze prachtige Pristina Poco Vecchio toe wilt gaan passen en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat uw marmer / kalksteen op de juiste manier beschermd wordt.

De Pristina Pocco Vecchio dient verwerkt te worden in een flexibele, zuur arme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60x60x1,5 cm.
  • 80x80x1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 60 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: