Een moderne Travertin met een matte afwerking.

Travertin Noce | Arenado

travertin-noce-woonkamer-03

Travertin is een populaire natuursteen. Dit is niet voor niets. Travertin is namelijk een prachtig materialen met karakter in zijn structuur. Dit geldt ook voor onze Travertin Noce Arenado. De lichte kleur en de open structuur van de steen vallen direct op en maken dit een echte eyecatcher. Wat opvalt aan de Arenado afwerking (diamant geschuurd) is de natuurlijke uitstraling en het matte oppervlak. Hierdoor heeft deze
Travertin een zeer modern karakter.

De Travertin Noce Arenado is overal toepasbaar. Denk hierbij aan vloeren, natte ruimtes en terrassen. Daarnaast is deze steen ook leverbaar in plaatmaterialen, waardoor het mogelijk is maatwerk te leveren. Wilt u een vensterbank of trap in het materiaal van uw vloer? Dan is dat geen probleem.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Travertin Noce Arenado heeft een openstructuur. Om deze reden adviseren wij u om dit materiaal na verwerking te impregneren. Dit kan gemakkelijk en kleurloos met onze Seal-Guard 24/7 kleurloze impregneer.

Na deze behandeling neemt de steen minder vocht en vuil op. En is hij
makkelijker in het onderhoud. Wanneer u de Travertin Noce Arenado gaat verwerken dient u hiervoor een zuurvrije en flexibele poederlijm voor te gebruiken. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. Wanneer u zeker wilt zijn van de juiste verwerkingsmaterialen? Vraag dan direct de juiste materialen aan bij uw offerte-aanvraag.

Formaten:

  • 90 x 60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Gebruikt in deze projecten:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

travertin-noce-woonkamer-03

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Travertin Noce | Arenado ­čĹç

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: