Een matte strakke marmer met een exclusieve uitstraling.

Pristina | Poco Vecchio

De Pristina Poco Vecchio is een prachtige Egyptische kalksteen/marmer met een unieke uitstraling.

De Pristina Poco Vecchio is een bijzondere vloer. De fijne structuur van deze steen heeft een rustig en warm karakter. De vloer is vlak, glad en mat, dit komt doordat de steen subtiel is geschuurd. Deze combinatie is prachtig en heeft vooral een exclusieve uitstraling. Architecten en designers zijn dan ook dol op de minimalistische uitstraling van dit materiaal. Daarnaast kunnen de platen ook tegen de wand verwerkt worden. Dit geeft dus veel extra opties in de toepassing van de Pristina Poco Vecchio.

De Pristina Poco Vecchio wordt geleverd met strak gezaagde kanten en is op zijn mooist als deze verwerkt wordt met een minimale voeg. Deze marmer is goed te verwerken in veel verschillende interieur-stijlen. Een prachtige warme vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Pristina Poco Vecchio is van zichzelf poreus. Daarom adviseren wij onze klanten deze vloer altijd te impregneren. Welke impregneer het beste kan worden gebruikt is echter afhankelijk van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Laat ons daarom weten waar u deze prachtige Pristina Poco Vecchio toe wilt gaan passen en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat uw marmer / kalksteen op de juiste manier beschermd wordt.

De Pristina Poco Vecchio dient verwerkt te worden in een flexibele, zuur arme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 1,5 cm
  • 80×80 cm. Dikte 1,5 cm
  • Banen vrije lengte 60 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
Pristina Pocco Vecchio

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Pristina | Poco Vecchio 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: