Gebaseerd op de handgemaakte Ambachtelijke Friese Witjes.

Replica Witjes

Deze prachtige Replica witjes zien er, op de spijkergaatjes na, precies hetzelfde uit als de Ambachtelijke Friese Witjes.

Friese witjes, prachtige landelijk ogende wandtegeltjes. Wanneer deze tegeltjes op de ambachtelijke manier verkregen worden, bevatten deze zogenaamde spijkergaatjes. Onze Replica Witjes zijn op een andere manier ontwikkeld, waardoor deze spijkergaatjes er niet meer in zitten.

De Replica Witjes zijn in verschillende kleurtinten te verkrijgen. Deze variant wordt geleverd in een grijs/wit mix, waardoor je net als bij de ambachtelijke Friese witjes een speelse en frisse uitstraling krijgt die onmisbaar is in een landelijke inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Doordat de Replica Witjes geglazuurd zijn, hebben deze landelijke wandtegels een goede bescherming tegen vocht en vuil. Om deze reden kunt u deze witjes ook eenvoudig reinigen en worden ze niet snel vies.

Het verwerken van deze Replica Witjes kunt u het beste doen met een pastalijm. Daarnaast raden we aan om de tegeltjes wit te voegen, zodat de contrasten van de verschillende kleurtinten het beste tot hun recht komen.

Formaten:

  • 13×13 cm. Dikte 1 cm
  • 15×15 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Replica Witjes grijs mix

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Replica Witjes | Grijs Mix 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: