Deze prachtige Replica witjes zien er, op de spijkergaatjes na, precies hetzelfde uit als de Ambachtelijke Friese Witjes.

Friese witjes, prachtige landelijk ogende wandtegeltjes. Wanneer deze tegeltjes op de ambachtelijke manier verkregen worden, bevatten deze zogenaamde spijkergaatjes. Onze Replica Witjes zijn op een andere manier ontwikkeld, waardoor deze spijkergaatjes er niet meer in zitten.

De Replica Witjes zijn in verschillende kleurtinten te verkrijgen. Deze variant wordt geleverd in een grijs/wit mix, waardoor je net als bij de ambachtelijke Friese witjes een speelse en frisse uitstraling krijgt die onmisbaar is in een landelijke inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Doordat de Replica Witjes geglazuurd zijn, hebben deze landelijke wandtegels een goede bescherming tegen vocht en vuil. Om deze reden kunt u deze witjes ook eenvoudig reinigen en worden ze niet snel vies.

Het verwerken van deze Replica Witjes kunt u het beste doen met een pastalijm. Daarnaast raden we aan om de tegeltjes wit te voegen, zodat de contrasten van de verschillende kleurtinten het beste tot hun recht komen.

Formaten:
  • 13 x 13 x 1 cm dikte
  • 15 x 15 x 1 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: