Een luxe marmer met een unieke rustige uitstraling.

Rosé Aurore | Gezoet

Deze prachtige hoogwaardige Portugese marmer heeft een perfect gezoet oppervlak, wat de vloer een super-exclusief uiterlijk geeft.

De Rosé Aurore is een prachtige marmer uit Portugal en is al jarenlang een van de meest exclusieve en luxe marmers die op de natuursteen markt wordt aangeboden. Het perfect gezoete oppervlak van deze Rosé Aurore tegels geeft het marmer een nog exclusiever uiterlijk, terwijl de rustige kleuren in combinatie met het rustige aderspel de tegel een warme uitstraling geven. Een marmer die in ieder interieur het verschil kan maken.

Deze bijzondere natuursteen wordt geleverd met rechte kanten en zonder facet, waardoor u deze tegel met een hele fijn voeg kunt verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Rosé Aurore kan op verschillende manieren aangepakt worden, maar de juiste keuze hierin kunt u het beste maken op basis van de ruimte waar het natuursteen verwerkt gaat worden. Indien het natuursteen in een natte ruimte wordt verwerkt, dient het uiteraard anders behandeld te worden dan wanneer het wordt verwerkt in een droge huiskamer.

Laat ons daarom weten waar u de tegels wilt gaan verwerken. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat uw tegels op de juiste manier behandeld worden en dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Rosé Aurore Gezoet dient verwerkt te worden in een  zuurarme, flexibele natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 40×40 cm. Dikte 1,5 cm
  • Banen vrije lengte 30 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Rosé Aurore Gezoet

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Rosé Aurore | Gezoet 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: