Antraciete metal-look met subtiele roestvorming.

Rusty Steel | Metal Look Keramiek

rusty-steel-keramiek-vloertegels-wandtegels-1

Als u industrieel karakter wilt creëren in je huis, een onderhoudsvrije tegel met de uitstraling van oude staalplaten zoekt of juist een moderne, stoere vloer toe wilt passen in uw woning, is de Rusty Steel een perfect materiaal voor uw wensen. ‘DE’ Metal-Look van dit moment.

Één van de nieuwste trends op dit moment is een industriële, tijdloze interieur stijl. U hoeft Pinterest of diverse moderne woonbladen maar te openen en na enkele keren bladeren komt deze stijl je al tegemoet. Stalen elementen waren al langere tijd een mooie toevoeging aan de modernere inrichtingen, denk hierbij aan de gepoedercoate taatsdeuren. Aangezien wij graag mee gaan met de diverse wensen van een klant, kunnen we dit tegenwoordig ook terug laten komen in de vorm van vloer- en wandtegels. De Rusty Steel is een antracieten tegel met wat subtiele roestvorming hierin verwerkt. De overheersende antraciettint zorgt ervoor dat het
gemakkelijk te combineren is met vrijwel iedere kleur, maar ook goed passen in combinatie met bijvoorbeeld (mango)houtsoorten en bovengenoemde matzwart gepoedercoate staal elementen als deuren op tafelpoten. Ten opzichte van echte stalen platen is de Rusty Steel volledig onderhoudsvrij en krasbestending. Doordat deze porseleinen tegel tussen de 1200 ℃ – 1400 ℃ gebakken wordt, is het een keihard materiaal en ongevoelig voor vochtopname.

Het materiaal is in 2 grote formaten verkrijgbaar. Door de strakke afwerking van de tegel kunnen de voegen zeer minimaal verwerkt worden. Het advies hierbij kan zijn om een antraciete voeg te gebruiken, op deze manier lijkt het oppervlak één groot geheel en komen de tegels nóg beter tot zijn recht.

Bent u benieuwd naar deze tegel of wenst u deze tegel in het echt te zien?
Neem dan direct contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte
op.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Rusty Steel is geheel onderhoudsvrij. Door de absorberende oppervlakte hebben vocht, vuil en vlekken geen enkele kans om de tegel in te trekken. Ook is deze tegel bestand tegen extreem hoge en koude temperaturen, zodat dit bijvoorbeeld ook geschikt is voor een wellness of zwembad.

De Rusty Steel is een gerectificeerde tegel. Dit wil zeggen dat alle tegels ook daadwerkelijk dezelfde formaten en afmetingen hebben.
Dit maakt het voor de verwerker een stuk makkelijk om te leggen.
Daarnaast is het raadzaam een strakke tegel als deze te verwerken met behulp van een Tile Level System. Hiermee kunt u de tegels gemakkelijker strak en vlak verwerken.

Formaten:

  • Mat: 80×80 cm. Dikte 0,6 cm
  • Mat: 120×60 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

rusty-steel-keramiek-vloertegels-wandtegels-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Rusty Steel | Metal Look Keramiek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: