Een prachtige en zomerse aankleding voor iedere tuin of oprit.

Schelpen Split

Schelpen Split geeft uw tuin een unieke en zomerse uitstraling.

Split en grind zijn veel gebruikte materialen in tuinen. Split en / of grind geven uw tuin namelijk in no-time een schitterende uitstraling. Schelpen Split wordt minder vaak gebruikt, maar is zeker niet minder mooi. De Schelpen Split geeft uw tuin een unieke en zomerse uitstraling en is geschikt voor veel verschillende doeleinden. Doordat de schelpen klein zijn en samen een compacte laag vormen, heeft onkruid weinig kans in dit materiaal. Ideaal dus voor mensen die een split zoeken met weinig onderhoud.

Deze Schelpen Split is schitterend te combineren met verschillende terrastegels uit ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Schelpen Split zelf behoeft geen onderhoud. Maar er kan uiteindelijk na verloop van tijd wat onkruid tussen de split gaan groeien. Dit is gemakkelijk te voorkomen door het oppervlak af en toe eens te bespuiten met een onkruidverdelger.

De Schelpen Split kan het beste geplaatst worden op een grind / splitplaat. Dit is een plaat met een zogenaamde honingraad. Door de split op deze platen te strooien blijft hij beter op zijn plaats liggen en zakt u tijdens het lopen minder ver weg in de split. Ook zit er aan de onderzijdes een vezeldoek verwerkt die onkruid tegenhoudt.

Formaten:

  • 1-2 cm

Toepassingen voor deze gewassen schelpen:

Looppaden, Bodembedekking

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Schelpen Split

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Schelpen Split 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: