Zoals de titel al aangeeft is de Secret Stone Rare Dark Honed een hoogwaardige keramische tegel met een zeer luxe uitstraling.

De structuur, in combinatie met de warme kleur, van deze tegel is erg realistisch. De fossielen die je normaal gesproken sporadisch in kalksteen kunt vinden zijn hier zeer mooi nagemaakt, wat de indruk wekt dat dit een echte natuursteen betreft.

Daarnaast zit er een reliëf in de tegel, waardoor deze nog meer op een echte natuursteen lijkt. Dat ziet u ook terug in de foto’s die u onder deze tekst terug kunt vinden.

Wanneer u op zoek bent naar een strakke en moderne sfeer, maar u wenst wel een warme uitstraling te behouden, is de Secret Stone Rare Dark Honed wellicht de tegel voor u.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Omdat keramische tegels weinig onderhoud behoeven, hoeft u zich geen zorgen te maken over zuurhoudende schoonmaakmiddelen. Het is echter wel belangrijk dat u geen zeep gebruikt waar te veel vet of olie inzit. Doordat keramiek niks op neemt of absorbeert kan er een vette laag ontstaan wanneer deze zeep veelvuldig op de vloer wordt gebruikt.

Het verwerken van deze tegel kunt u het beste doen met behulp van een flexibele tegellijm voor keramiek. Mocht u door de bomen het bos niet meer zien kunt u ons uiteraard altijd bellen of e-mailen. We helpen u graag verder.

Formaten:
    • 60 x 60 x 1,4 cm dikte
    • 60 x 120 x 1,4 cm dikte
    • 90 x 90 x 1,4 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: