Een diep zwarte Basalt met een chique karakter.

Serena Pure Black | Gezoet

Indien u op zoek bent naar een diep donkere basalt vloer, dan is de Serena Pure Black de ideale tegel voor u.

De Serena Pure Black heeft een gezoet oppervlak en strakke zijkanten. Het is een prachtige tegel dat het mooiste uitkomt in een moderne en strakke inrichting.

De Serena Pure Black gezoet is een tegel uit China, met een prachtige diep donkere kleur. Door de gezoete toplaag en doordat de tegel met rechte kanten en zonder facet geleverd wordt, heeft de Serena Pure Black een luxueuze uitstraling.

Vanwege de rechte kanten is het mogelijk om de tegel erg strak te verwerken, wat meteen weer de luxueuze uitstraling ten goede komt.

De uitstraling zegt overigens niets over de prijs van deze tegel. Wij kunnen u deze basalt tegel tegen een prachtige prijs aanbieden.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

De Serena Pure Black gezoet is een tegel dat erg fijn in gebruik en vrij eenvoudig te onderhouden is. Het onderhoud mag dan wel vrij eenvoudig zijn, het is wel belangrijk om de juiste onderhoudsproducten te gebruiken en de vloer indien nodig te impregneren.

Zo kunt u de vloer impregneren om een beschermlaag aan te brengen in de toplaag van uw natuursteen. Dit is handig om te voorkomen dat er vocht, olie, vuil en vet binnendringt in de tegel. Daarnaast is het overigens zelfs een optie om de vloer kleurverdiepend te impregneren. U beschermt dan niet alleen de vloer, u heeft dan ook nog de mogelijkheid om te bepalen hoe donker de kleur van uw vloer wordt.

Indien u vragen heeft over de manier waarop u de Serena Pure Black kunt onderhouden, dan kunt u ons altijd contact met ons opnemen voor passend advies.

Daar de Serena Pure Black een basalt vloer is kun je het best een snel drogende, flexibele, zuur arme natuursteen lijm gebruiken om de vloer te verwerken. De lijm voor deze tegel dient namelijk snel te drogen.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 1,5 cm
  • 80×80 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Serena Pure Black Gezoet

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Serena Pure Black | Gezoet 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: