Doordat het oppervlak van deze tegels gebrand en geborsteld is, heeft u bijna geen last meer van verkleuring. Daarnaast is het oppervlak niet glad.

De Spotted Bluestone Riven is de meeste ideale terrastegel uit onze Chinees hardsteen collectie. Doordat het oppervlak van deze tegels is gebrand en geborsteld, is deze terrastegel weinig gevoelig meer voor verkleuring en heeft hij tevens een stroef oppervlak. Hierdoor is deze tegel ook nog perfect te belopen na een flinke regen bui. De gebrande toplaag van deze Spotted Bluestone Riven heeft een moderne uitstraling en past dan ook perfect in een moderne tuininrichting.

De Spotted Bluestone Riven is perfect te combineren met onze andere Chinees hardsteen tuinmaterialen. Denk hierbij aan opsluitbanden, vijverranden of straatsteentjes. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Spotted Bluestone Riven is een kalksteen terrastegel. Kalksteen terrastegels kunt u buiten het beste onderhouden door het terras regelmatig te behandelen met een voedende Boenzeep. Deze zeep voedt de toplaag van de steen en houdt uw Spotted Bluestone Riven in top conditie.

De Spotted Bluestone Riven wordt geleverd in een dikte van 3 cm. Hierdoor zijn deze tegels zeer geschikt voor een verwerking in het zand. Mocht u uw terras wat meer vastigheid willen geven dan kunt u wat cement toevoegen aan uw zand. Op deze manier creëert u een zogenaamd “gestabiliseerd zandbed”.

Formaten:
  • 60x60x3 cm.
  • 80x80x3 cm.
  • 100x100x3 cm.
  • Banenverband. Dikte 3 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: