De Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald heeft, zoals de naam al aangeeft, een licht gestraald oppervlak en subtiel getrommelde zijdes voor wat extra karakter.

De prachtige Vietnamese Hardsteen is licht gestraald en subtiel getrommeld. Het effect van deze bewerking is dat deze steen een hele vriendelijke en lichte uitstraling heeft. De kleurnuances van de verschillende tegels komen door het stralen ook wat dichter bij elkaar te liggen, wat de gehele vloer een rustige uitstraling geeft. De subtiel getrommelde zijdes geven de vloer net dat kleine beetje extra sfeer, waardoor dit een echte leefvloer is.

Naast mooi is deze tegel ook zeer praktisch. Het oppervlak van de Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald ligt namelijk bijna gelijk aan de kleur van de kern van de tegels. Door deze lichte afwerking vallen lichte gebruikerssporen dan ook haast niet op. Ideaal dus.

De Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald wordt geleverd in een Romaans verband, waardoor hij een nostalgische, maar vooral ook speelse uitstraling heeft.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald heeft, zoals de naam al aangeeft, een licht gestraald oppervlak en subtiel getrommelde zijdes voor wat extra karakter. De prachtige Vietnamese Hardsteen is licht gestraald en subtiel getrommeld. Het effect van deze bewerking is dat deze steen een hele vriendel
Onderhoud en verwerking:

We raden u aan om deze prachtig gestraalde Vietnamese Hardsteen op de juiste manier te reinigen, beschermen en onderhouden. Uiteraard adviseren we u graag over de verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden. Dit is namelijk afhankelijk van waar u de tegels toe wilt gaan passen.

Wij kunnen u een onderhoudsadvies op maat aanbieden. Op deze manier kunt u jarenlang zorgeloos van uw vloer genieten.

Deze tegel dient verwerkt te worden in een zuur arme, flexibele legmortel. Daarnaast raden we u aan om de tegel te voegen met een zuurarme cementgrijze voegmortel. Deze kleur ligt dicht bij de kleur van de tegels en geeft de vloer een mooie rustige uitstraling.

Uiteraard nodigen we u van harte uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom om de Vietnamese hardsteen licht gestraald in het echt te bekijken.

Formaten:
  • Romaans Verband x 2 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: