Wanneer u de tegels met een kleine voeg legt en deze grijs voegt, is de voeg haast niet te zien.

De Witte Terrazzo Stone is verreweg de meest bekende tegel uit de Terrazzo Stone serie. Deze tegels zijn van oudsher in oude klassieke hallen of keukens te vinden. Vroeger werden dit soort vloeren als 1 geheel gestort. De nieuwe terrazzo wordt vaak als tegel aangebracht. Deze tegels kunnen, omdat ze een zeer fijn facet hebben, zeer strak worden verwerkt.

Verwerk deze tegels op een kleine voeg en gebruik dezelfde kleur cement om te voegen als in de tegel gebruikt is. De voegen zullen bijna niet meer zichtbaar zijn!

De Terrazzo Stone tegels worden geleverd in de afmeting 40×40×1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Ook al is deze tegel gefabriceerd, u dient hetzelfde onderhoud uit te voeren als bij een natuursteen vloer. Terrazzo/Granito wordt namelijk gemaakt met echte marmerkorrels. Om de marmerkorrels optimaal te beschermen, kunt u deze tegels het beste kleurloos impregneren.

Laat ons weten waar u de tegels wilt gaan plaatsen en ontvang een compleet onderhoudsadvies op maat. Met dit stappenplan weet u zeker dat u geen fouten maakt en dat u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Deze witte Terrazzo Stone dient in een flexibele en zuurarme natuursteenlijm verwerkt te worden. De tegels komen het beste tot hun recht wanneer ze op kleur gevoegd worden. Ook de voegmortel dient hierbij zuurarm te zijn.

Formaten:
  • 40 x 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: