Deze terrazzo tegel is ook ideaal om een bies van te maken.

Terrazzo Stone | Zwart / Granito Tegels

De Terrazzo Stone Zwart wordt ook veel gebruikt als bies om een lichtere Terrazzo Stone heen.

De Terrazzo Stone is al jaren een prachtige klassieke vloer die we in veel oude huizen terug zien. Vaak worden de terrazzo vloeren gestort, maar omdat dit erg arbeidsintensief is, is er tegenwoordig een gemakkelijkere optie. Deze terrazzo tegels hebben dezelfde prachtige klassieke uitstraling als die u van de stortvloeren gewend bent. Omdat de tegels worden geleverd met een strak gezaagde kant met een klein facet, is het mogelijk om deze tegels zeer strak te verwerken, waardoor het net lijkt alsof de tegels één groot geheel zijn.

Deze zwarte variant uit de Terrazzo Stone serie is een prachtige tegel die net wat exclusiever is dan de andere kleurtinten uit de serie. De tegels worden geleverd met een afmeting van 40x40x1,5 cm en hebben een dikte van 1,5 cm.

Tip! Heeft u gekozen voor een witte terrazzo tegel? Zaag dan uit deze zwarte variant een bies voor langs de zijdes. Dit geeft een prachtig effect.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van terrazzo tegels brengt niet veel met zich mee, maar mocht u nou twijfelen of bent u niet zeker over welke producten u moet gebruiken, dan kunt u altijd vragen om een onderhoudsadvies op maat.  We helpen u graag.

Deze zwarte terrazzo tegel dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele tegellijm en komt het best tot zijn recht wanneer hij op kleur gevoegd wordt.

Formaten:

  • 40x40cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Terrazzo Stone Zwart

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Terrazzo Stone | Zwart / Granito Tegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: