Echte authentieke antraciet kleurige terrazzo in de vorm van een tegel.

Terrazzo Stone | Antraciet / Granito Tegels

Deze Terrazzo Stone Antraciet past in ieder interieur door zijn neutrale samenstelling qua kleuren.

Wat is terrazzo nou precies? Terrazzo is een cement gebonden tegel die bestaat uit marmer korrels die met (soms gekleurd) cement zijn gemengd. Dit laten ze drogen, waarna de toplaag wordt gezoet. Door het zoeten van de tegels komt de prachtige structuur van de marmerbrokjes naar boven. Van oudsher werd terrazzo gebruikt om terrassen te plaveien. Aangezien dit vroeger met afgekeurd materiaal uit de marmergroeves gebeurde, was dit vaak goedkoper dan een betegeld terras.

Tegenwoordig is dit echter niet meer zo. Terrazzo wordt nu meer toegepast in mozaïeken en decoraties. Onze Terrazzo Stones hebben een prachtige gezoete toplaag en zijn van goede kwaliteit marmer gemaakt. De prachtige kleuren in de tegel zorgen ervoor dat het terrazzo veranderd is van goedkope terrasvulling naar exclusieve eye-catcher. Kortom een prachtige tegel.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het onderhouden van een terrazzo vloer is een eenvoudige klus, mits er wordt gehandeld naar een juist onderhoudsadvies in combinatie met de juiste onderhoudsproducten. Indien u twijfelt over het onderhoud of de betreffende onderhoudsproducten kunt u ons altijd om advies vragen. We helpen u uiteraard graag.

De Terrazzo Stone Antraciet komt het beste tot z’n recht als deze wordt verwerkt in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Tegels uit de Terrazzo Stone serie worden geleverd met gezaagde kanten en een klein facetrandje. Daardoor sluiten deze tegels bijna naadloos op elkaar aan. Zo wordt de vloer dus één geheel.

Verwerk de Terrazzo tegels met een kleine voeg en voeg deze met de kleur cement die in de tegels gebruikt is. Op deze manier ziet u de voegen namelijk bijna niet meer terug.

Als de Terrazo Stone op de juiste manier verwerkt wordt, is deze ook geschikt om buiten te verwerken.

Formaten:

  • 40×40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Terrazzo Stone Antraciet

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Terrazzo Stone | Antraciet / Granito Tegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: