Deze Terrazzo Stone Antraciet past in ieder interieur door zijn neutrale samenstelling qua kleuren.

Wat is terrazzo nou precies? Terrazzo is een cement gebonden tegel die bestaat uit marmer korrels die met (soms gekleurd) cement zijn gemengd. Dit laten ze drogen, waarna de toplaag wordt gezoet. Door het zoeten van de tegels komt de prachtige structuur van de marmerbrokjes naar boven. Van oudsher werd terrazzo gebruikt om terrassen te plaveien. Aangezien dit vroeger met afgekeurd materiaal uit de marmergroeves gebeurde, was dit vaak goedkoper dan een betegeld terras.

Tegenwoordig is dit echter niet meer zo. Terrazzo wordt nu meer toegepast in mozaïeken en decoraties. Onze Terrazzo Stones hebben een prachtige gezoete toplaag en zijn van goede kwaliteit marmer gemaakt. De prachtige kleuren in de tegel zorgen ervoor dat het terrazzo veranderd is van goedkope terrasvulling naar exclusieve eye-catcher. Kortom een prachtige tegel.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhouden van een terrazzo vloer is een eenvoudige klus, mits er wordt gehandeld naar een juist onderhoudsadvies in combinatie met de juiste onderhoudsproducten. Indien u twijfelt over het onderhoud of de betreffende onderhoudsproducten kunt u ons altijd om advies vragen. We helpen u uiteraard graag.

De Terrazzo Stone Antraciet komt het beste tot z’n recht als deze wordt verwerkt in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Tegels uit de Terrazzo Stone serie worden geleverd met gezaagde kanten en een klein facetrandje. Daardoor sluiten deze tegels bijna naadloos op elkaar aan. Zo wordt de vloer dus één geheel.

Verwerk de Terrazzo tegels met een kleine voeg en voeg deze met de kleur cement die in de tegels gebruikt is. Op deze manier ziet u de voegen namelijk bijna niet meer terug.

Als de Terrazo Stone op de juiste manier verwerkt wordt, is deze ook geschikt om buiten te verwerken.

Formaten:
  • 40 x 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: