De Silver Galaxy Leather Finish is een robuuste kwartsiet met een zeer mooie Leather Finish afwerking.

De Silver Galaxy Leather Finish is net als de Platinum Grey een Indiase kwartsiet. De grijze kleuren geven de tegel een stoer en strak uiterlijk, terwijl de oppervlakte zo is afgewerkt dat de tegel een wat zachter karakter heeft. Buiten het feit dat de Leather Finish afwerking de tegel een stuk mooier maakt, gaat ook de anti slip waarde omhoog en wordt de vloer een stuk fijner om op te leven. Daarnaast wordt ook het onderhoud enigszins makkelijker gemaakt dankzij deze afwerking.

De Silver Galaxy wordt geleverd met rechte kanten en zonder facet. Hierdoor zijn deze tegels met een zeer kleine voeg te verwerken. Daarnaast is de tegel dankzij de neutrale grijze kleuren erg makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Omdat de Silver Galaxy Leather Finish een kwartsiet is, zult u over het algemeen weinig onderhoud aan deze vloer hebben. Kwartsiet is namelijk een keiharde steensoort. De structuur is vrij dicht en de hardheid van de tegel is hoog, wat er uiteindelijk ook voor zorgt dat de tegel een stuk makkelijker in het onderhoud is. Toch adviseren wij onze klanten altijd hun natuursteen te impregneren.

De juiste keuze qua onderhoudsproducten kan verschillen per ruimte. Laat ons daarom weten waar u de Silver Galaxy Leather Finish wilt gaan verwerken. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies.

De Silver Galaxy Leather Finish dient verwerkt te worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmaterialen dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60x60x1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: