Robuust verouderde kerkdallen voor een echte nostalgische uitstraling.

Bourgondische Dallen | Kerkdallen | Romaans Verband

Deze kerkdallen zijn steen voor steen met de hand verouderd. Dat zie je dan ook direct terug in deze schitterende authentieke vloer.

U kent het waarschijnlijkĀ wel. U bent op bezoek in een prachtige oude kerk of een mooi historisch gebouw en kijkt vol verbazing naar de prachtige vloer die er misschien al wel honderd jaar ligt.

Onze kerkdallen doen absoluut niet onder voor de echte oude kerkvloeren. Doordat onze kerkdallen steen voor steen met de hand verouderd worden is dit een vloer met een unieke antieke uitstraling. Tijdens het verouderingsproces wordt er gestreefd naar een identieke uitstraling als die van een vloer van 100 jaar oud. Dit ziet u terug in de robuust verouderde zijdes van deze kerkdallen, maar ook in de oppervlakte bewerkingen die per tegel hun unieke uitstraling hebben.

Deze kerdallen worden gemaakt van een keiharde kalksteen. De natuursteenverwerker zal er dus een flinke zaagklus aan hebben. Het voordeel voor u is echter dat deze tegels bijna niet kapot te krijgen zijn.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het reinigen, beschermen en onderhouden van deze kerkdallen is net als bij een echte kerkvloer een eenvoudige klus. Na het impregneren is maandelijks dweilen met een natuursteenzeep al voldoende om jarenlang van uw vloer te genieten.

Mocht u de Kerkdallen Romaans Verband in de badkamer of toilet gaan verwerken. Vraag ons dan gerust om een onderhoudsadvies. Met wat simpele tips kunnen wij het onderhoud voor de komende jaren vaak flink vergemakkelijken.

De Kerkdallen Romaans Verband kunnen het beste verwerkt worden in een grijze, flexibele, zuurarme legmortel. Het voegmateriaal dient ook zuurarm te zijn en moet geschikt zijn voor brede voegen.

Formaten:

  • Klein Romaans Verband. Dikte 2,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Kerkdallen

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Kerkdallen | Romaans Verband šŸ‘‡

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: