Deze kerkdallen zijn steen voor steen met de hand verouderd. Dat zie je dan ook direct terug in de vloer.

U kent het waarschijnlijk wel. U bent op bezoek in een prachtige oude kerk of een mooi historisch gebouw en kijkt vol verbazing naar de prachtige vloer die er misschien al wel honderd jaar ligt.

Onze kerkdallen doen absoluut niet onder voor de echte oude kerkvloeren. Doordat onze kerkdallen steen voor steen met de hand verouderd worden is dit een vloer met een unieke antieke uitstraling. Tijdens het verouderingsproces wordt er gestreefd naar een identieke uitstraling als die van een vloer van 100 jaar oud.

Deze kerdallen worden gemaakt van een keiharde kalksteen. De natuursteenverwerker zal er dus een flinke zaagklus aan hebben. Het voordeel voor u is echter dat deze tegels bijna niet kapot te krijgen zijn.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Deze kerkdallen zijn steen voor steen met de hand verouderd. Dat zie je dan ook direct terug in de vloer. U kent het waarschijnlijk wel. U bent op bezoek in een prachtige oude kerk of een mooi historisch gebouw en kijkt vol verbazing naar de prachtige vloer die er misschien al wel honderd jaar ligt.

Onderhoud en verwerking:

Het reinigen, beschermen en onderhouden van deze kerkdallen is net als bij een echte kerkvloer een eenvoudige klus. Na het impregneren is maandelijks dweilen met een natuursteenzeep al voldoende om jarenlang van uw vloer te genieten.

Mocht u de Kerkdallen Romaans Verband in de badkamer of toilet gaan verwerken. Vraag ons dan gerust om een onderhoudsadvies. Met wat simpele tips kunnen wij het onderhoud voor de komende jaren vaak flink vergemakkelijken.

De Kerkdallen Romaans Verband kunnen het beste verwerkt worden in een grijze, flexibele, zuurarme legmortel. Het voegmateriaal dient ook zuurarm te zijn en moet geschikt zijn voor brede voegen.

Formaten:
  • Romaans Verband x 3 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: