Door de Vietnamese hardsteen te schuren en handmatig rustiek te verouderen krijgt deze vloer een heerlijk doorleefd karakter.

Deze prachtige verouderde hardsteen brengt een heerlijk Bourgondische sfeer in uw huis. Het geschuurde oppervlak in combinatie met de handmatig verouderde zijdes geven een prachtig doorleefd karakter aan deze Vietnamese hardsteen.

De rustiek verouderde tegels zijn niet alleen mooi, er zit nog een ander groot voordeel aan deze afwerking. Het geschuurde oppervlak heeft namelijk dezelfde kleur als de kern van de tegels. Hierdoor zijn kleine krasjes en gebruikerssporen haast niet zichtbaar. Ideaal dus.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Naast het feit dat u vrijwel niks op deze tegel ziet, is deze hardsteen ook nog eens vrij onderhoudsvriendelijk. Met het juiste advies van onze specialisten op het gebied van onderhoud is het onderhoud van deze steen dus een fluitje van een cent.

De Vietnamees Hardsteen Rustiek Verouderd kan het beste verwerkt worden in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Daarnaast dient ook het voegmateriaal zuurarm te zijn.

De Vietnamees Hardsteen Rustiek Verouderd is ook perfect buiten te verwerken. Omdat deze tegel niet gezoet is, is hij niet gevoelig voor verkleuring / vergrijzing door de zon en de zuren in de regen.

Formaten:
  • 30 x 30 x 2 cm dikte
  • 40 x 40 x 2 cm dikte
  • 50 x 50 x 2 cm dikte
  • 60 x 60 x 2 cm dikte
  • Romaans verband x 2 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: