Vietnamees Hardsteen Binnen

Vietnamees Hardsteen is een natuursteen die steeds populairder wordt. Zeker voor binnen kiezen steeds meer mensen voor de Vietnamees hardsteen in plaats van bijvoorbeeld de Belgisch hardsteen. Dit heeft verschillende redenen. Ten eerste is deze tegel voor binnen erg gebruiksvriendelijk. Vietnamees hardsteen is het minst gevoelig voor verkleuring van alle hardstenen. Dit is natuurlijk een groot voordeel voor een binnenvloer. Daarnaast is deze steen prachtig van structuur, wat zorgt voor een heerlijk levendig karakter. Natuurlijk is de prijs van de Vietnamees hardsteen ook een stuk interessanter dan van bijvoorbeeld Belgisch hardsteen. Dit scheelt vaak toch zo’n 40 á 50%.

Een Vietnamees hardsteen als binnenvloer

Wanneer u kiest voor een Vietnamees hardsteen voor binnen, kiest u automatisch voor sfeer en kwaliteit. Of u nu een verouderde Vietnamees hardsteen, of een strakke gezoete Vietnamees hardsteen kiest, in alle gevallen is een Vietnamees hardsteen een natuursteen die zijn sfeervolle stempel drukt op uw interieur. Ook qua onderhoud heeft u hieraan een top vloer. Een Vietnamees hardsteen vraagt binnen namelijk weinig onderhoud van u. Lees hierover meer op onze speciale “Vietnamees hardsteen” pagina.

Afwerkingen voor binnenvloeren

Vietnamees hardsteen wordt op verschillende manieren afgewerkt. Hierdoor hebben wij voor iedere situatie de juiste Vietnamees hardsteen. Hieronder vindt u wat voorbeelden van afwerkingen.

Vietnamees Hardsteen Donker Gezoet

Voor mensen die op zoek zijn naar een klassieke en / of strakke hardsteen vloer voor binnen, hebben wij de Vietnamees Hardsteen Donker Gezoet. Deze schitterende tegels kenmerken zich door de mooie donkere toplaag waarin alle fossielen nog beter te zien zijn.

Vietnamees Hardsteen Classic

De Vietnamees hardsteen Classic is een prachtige geschuurde / gezuurde vloer voor binnen. Door deze afwerking krijgen de tegels een semi doorleefd karakter en zijn ze nog beter bestand tegen vuil en vocht. Een ideale binnenvloer!

Vietnamees Hardsteen Soft Finish

Voor de mensen die een échte karakteristieke vloer zoeken hebben wij de Vietnamees Hardsteen Soft Finish. Deze prachtige verouderde tegels brengen een heerlijke sfeer in ieder interieur. Niet voor niets is dit de best verkochte vloer bij vdh-vd.nl.