Vietnamees Hardsteen Getrommeld

Eén van de afwerkingen van Vietnamees hardsteen is getrommeld. Getrommeld wil zeggen dat de Vietnamees hardsteen tegels verouderd worden. Dit gebeurde vroeger in een echte trommel. Deze draaide rond en de tegels brokkelden op deze manier af. Zo kregen de tegels een doorleefd karakter. Deze manier wordt nog steeds veel gebruikt, maar er is inmiddels een betere manier.

Soft Finish Trommelen

De tegels van Vietnameeshardsteen.nl worden Soft Finish verouderd. Dit wil zeggen dat de Vietnamees hardsteen tegels in een liggende trommel met grind verouderd worden. Hiermee wordt de trommeling namelijk mooi gelijkmatig over de steen verdeeld. Daardoor krijgen de tegels een veel mooier karakter dan bij het ouderwetse trommelen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish / Getrommeld op de vloer

De Vietnamees Hardsteen Soft finish / Getrommeld is een echte sfeer vloer. Door de verouderde afwerking van deze Vietamees hardsteen, haalt u met de Vietnamees Hardsteen Soft finish / Getrommeld direct enorm veel sfeer in huis. Het mooie aan de Soft Finish veroudering is, dat de structuur van de Vietnamees hardsteen mooi zichtbaar blijft in het oppervlak.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish / Getrommeld onderhoud

De Vietnamees Hardsteen Soft Finish / Getrommeld is een vloer die weinig onderhoud nodig heeft. Bij normaal gebruik is af en toe dweilen met een geschikte zeep al voldoende om uw vloer in topconditie te houden. Wilt u de vloer toch wat extra onderhoud geven? Of gaat u Vietnamees Hardsteen Soft Finish / Getrommelde tegels in een natte ruimte toepassen? Lees dan onze speciale “Vietnamees Hardsteen” pagina.