Verouderde Hardsteen plavuizen in hun natuurlijke kleur.

Vietnamees Hardsteen | Gezaagd en Getrommeld

Deze Vietnamese Hardsteen Gezaagd en Getrommeld is een prachtig alternatief voor de verouderde Belgisch hardsteen. Een vergelijkbare uitstraling, maar prijstechnisch een stuk voordeliger.

Al onze Vietnamese hardsteen wordt op kwaliteit geselecteerd en is van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor krijgt u een schitterende hardsteen met mooie grijs/ blauwe kleuren die vergelijkbaar zijn met de Belgische hardsteen. Door deze natuursteen tegels af te werken met een gezaagd en getrommeld oppervlak is dit een perfect alternatief voor de kostbaardere Belgisch hardsteen. Een gezaagd en getrommelde afwerking wil zeggen dat de tegels eerst op maat worden gezaagd en daarna worden getrommeld. De steen behoud hiermee zijn natuurlijke kleur. En dit geeft deze vloer een authentiek en landelijk karakter.

De Vietnamese Hardsteen Gezaagd en Getrommeld is een echte leefvloer. Dit wil zeggen dat, net als bij de Belgisch hardsteen, de vloer alleen maar mooier wordt in het gebruik. Slijtsporen in Vietnemese hardsteen laten zien dat er geleefd wordt in huis. En dat is bij deze vloer ook helemaal niet erg.

Onderhoud en verwerking:

Vietnamees Hardsteen vraagt over het algemeen weinig onderhoud. Zeker nu de tegel een prachtige getrommelde afwerking heeft, waardoor het niet uitmaakt als er eens een krasje op de tegel komt.

Uiteraard zijn er wel producten die het onderhoud nog makkelijker kunnen maken. Zeker in natte ruimtes als de badkamer en het toilet kan dit een groot verschil maken. Vraag ons daarom gerust om advies en maak gebruik van onze kennis op dit gebied.

De Vietnamese Hardsteen Gezaagd en Getrommeld dient verwerkt te worden in een zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm te zijn en dient geschikt te zijn voor een gemiddelde tot grove voeg.

De Vietnamese Hardsteen Gezaagd en Getrommeld is ook geschikt voor buiten op het terras. Deze kunnen dan het beste verlijmd worden op een betonnen ondergrond. Maar u kunt de Vietnamese Hardsteen Gezaagd en Getrommeld ook in de specie verwerken.

Formaten:

  • 20×20 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
vietnamees-hardsteen-gezaagd-en-getrommeld-vloertegels-romondt-08

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Vietnamees Hardsteen | Gezaagd en Getrommeld 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: