Prachtige Bruine Mozaïek Wandtegels.

Oriëntal Sunset Brown | Marmer Mozaïek

De Oriëntal Sunset Brown Marmer Mozaïek is een prachtige mozaïek die zich kenmerkt door zijn warme, licht bruine tinten. Deze mozaïek bestaat uit kleine strookjes getrommelde marmer, die samen een speels banenverband vormen. De kleur van deze marmer mozaïek is uniek en afkomstig uit een kleine groeve in Indonesië. De Oriëntal Sunset Brown Marmer Mozaïek wordt aangeleverd op netjes van 30x15x ca. 1 cm, welke precies in elkaar passen. Hierdoor is de Oriëntal Sunset Brown Marmer Mozaïek gemakkelijk te verwerken.

De Oriëntal Sunset Brown Marmer Mozaïek wordt veelal gebruikt in kleinere ruimtes zoals de badkamer, toilet of keuken, maar is ook zeer geschikt voor in bijv. de wellness.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Oriëntal Sunset Brown Marmer Mozaïek is gemaakt van kleine getrommelde marmer-strookjes die door hun afwerking en kleur zeer gemakkelijk in het onderhoud zijn. Toch adviseren wij u deze mozaïek altijd eenmalig te impregneren met een kleurloze impregneer. Deze impregneer sluit de steentjes af voor vuil en vocht en zorgt ervoor dat de mozaïek minder bevattelijk is voor kalkaanslag.

De Oriëntal Sunset Brown Marmer Mozaïek kan het beste verwerkt worden in een zuurvrije en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. Om de kleuren van deze mozaïek maximaal tot hun recht te laten komen, adviseren wij hier een zilvergrijze voeg.

Formaten:

  • 30 x 15 cm. Dikte ca 1 cm (Netje)

Toepassingen voor deze tegels:

Badkamer, toilet, keuken, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Oriental-Sunset-Brown_30x15cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Oriëntal Sunset Brown | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: