Een gepolijste zwarte graniet met een zeer luxe uitstraling.

Absolute Black | Gepolijst

De Absolute Black Gepolijst is een antraciet / zwarte graniet vloer met een mooie egale uitstraling en een prachtige glans.

Het schitterende diep antraciet/zwarte oppervlak van de Absolute Black Gepolijst valt direct op. Het gepolijste oppervlak geeft het graniet een exclusief en bijzonder uiterlijk. Van graniet zijn we de gepolijste oppervlakken wel gewend, maar doordat de Absolute Black zo’n diepe zwarte/antraciet kleur heeft blijft dit een bijzondere vloer. Een prachtig stukje natuur gecombineerd met puur vakmanschap zorgt voor een bijzondere graniet tegel met een zeer exclusief karakter.

De Absolute Black Gepolijst wordt geleverd met strak gezaagde zijkanten. Zo kunt u deze tegel mooi strak en met een kleine voeg verwerken. Deze bijzondere graniet vloer komt het beste tot z’n recht wanneer deze wordt verwerkt in een moderne setting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Graniet is een zeer dichte en keiharde steen soort en zal daarom minder onderhoud behoeven dan bijvoorbeeld een poreuze natuursteen. Desondanks zijn er verschillende manieren om de Absolute Black Gepolijst te reinigen, beschermen en onderhouden. De juiste keuze qua onderhoudsproducten kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Laat ons daarom weten waar u de Absolute Black Gepolijst wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Daarna kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

Deze graniet kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 30,5×30,5 cm. Dikte 1 cm
  • 61×61 cm. Dikte 1,5 cm
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Absolute Black Gepolijst

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Absolute Black | Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: