Dankzij de diepe zwarte kleur van de Absolute Black en z’n schitterende “Leather Finish” afwerking, is deze vloer een aanvulling voor ieder interieur.

De Absolute Black Leather Finish is een prachtige graniet van hoge kwaliteit met een zogenaamde Leather Finish afwerking, wat inhoudt dat het oppervlak van het graniet eerst is geschuurd, waarna het is geborsteld. Door de Leather Finish afwerking krijgt de tegel een uitstraling alsof de toplaag van leer is. Het is een wat robuustere afwerking dan bijvoorbeeld een gezoete of gepolijste afwerking. Tevens is een Leather Finish afwerking erg fijn om op te leven, omdat je wat minder vuil ziet op deze tegel.

Dankzij de Leather Finish afwerking is het mogelijk om de Absolute Black in allerlei verschillende settings en interieurstijlen te verwerken. Door het robuuste oppervlak is vuil veel minder goed te zien, wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is van deze tegel.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Absolute Black Leather Finish is een erg fijne vloer in het onderhoud en om op te leven. Natuurlijk raden we onze klanten wel aan om goed voor hun vloer te zorgen. Het is immers een natuurproduct. De Absolute Black Leather Finish kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd, en onderhouden. Hoe u dit het beste kunt doen, hangt af van de plaats waar het graniet verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar de Absolute Black Leather Finish komt te liggen en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u zeker dat uw graniet in topconditie blijft.

U kunt de Absolute Black Leather Finish het beste verwerken in een zuurarme flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 61 x 61 x 1,5 cm dikte
  • Banen vrije lengte 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: