Een mooie strakke en stoere zwarte graniet.

Absolute Black | Satinato

Een prachtige zwarte graniet die dankzij z’n afwerking van vele voordelen geniet.

De Absolute Black Satinato is een prachtige, stoere en fijne graniet met een zwarte / antraciet kleur. Dankzij de speciale oppervlakte afwerking is deze vloer bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. De tegels zijn eerst gevlamd, waarna ze worden geborsteld wat voor een robuust, maar toch natuurlijk en warm uiterlijk zorgt.

Doordat de Absolute Black Satinato met strak gezaagde kanten en zonder facet geleverd wordt, is deze tegel zeer strak en met kleine voegen te verwerken. Vooral liefhebbers van moderne vloeren vinden daardoor hun perfecte vloer in deze graniet.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Absolute Black Satinato kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. Wat de beste middelen zijn, is echter afhankelijk van de plaats waar de tegel verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar u deze graniet wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een helder en passend onderhoudsadvies. Daarna kunt u van uw nieuwe vloer gaan genieten.

De Absolute Black Satinato is een graniet en kan dus het beste worden verwerkt in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook de voegmortel die gebruikt wordt dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
Absolute Black Satinato

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Absolute Black | Satinato 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: