Een prachtige zwarte graniet die dankzij z’n afwerking van vele voordelen geniet.

De Absolute Black Satinato is een prachtige, stoere en fijne graniet met een zwarte / antraciet kleur. Dankzij de speciale oppervlakte afwerking is deze vloer bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. De tegels zijn eerst gevlamd, waarna ze worden geborsteld wat voor een robuust, maar toch natuurlijk en warm uiterlijk zorgt.

Doordat de Absolute Black Satinato met strak gezaagde kanten en zonder facet geleverd wordt, is deze tegel zeer strak en met kleine voegen te verwerken. Vooral liefhebbers van moderne vloeren vinden daardoor hun perfecte vloer in deze graniet.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Absolute Black Satinato kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. Wat de beste middelen zijn, is echter afhankelijk van de plaats waar de tegel verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar u deze graniet wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een helder en passend onderhoudsadvies. Daarna kunt u van uw nieuwe vloer gaan genieten.

De Absolute Black Satinato is een graniet en kan dus het beste worden verwerkt in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook de voegmortel die gebruikt wordt dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: