De Alexander Black Gepolijst is een prachtige granieten tegel met een hele bijzondere structuur.

Het prachtige, gepolijste, diep donkere oppervlak van de Alexander Black Gepolijst grijpt direct de aandacht. De bijzondere gewolkte structuur van dit graniet is niet een structuur die we van graniet gewend zijn. Deze structuur in combinatie met het gepolijste oppervlak is daarom een lust voor het oog.

De Alexander Black wordt geleverd met strak gezaagde kanten en zonder facet. Daardoor is het mogelijk om het graniet super strak te verwerken met een minimale voeg.

De Alexander Black Gepolijst komt het best tot z’n recht wanneer deze verwerkt wordt in een moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Alexander Black kan op verschillende manieren behandeld en onderhouden worden. De juiste keuze hierin is echter afhankelijk van waar de tegels verwerkt worden.

Laat ons daarom dus weten waar u de Alexander Black wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat uw vloer op de juiste manier behandeld wordt en kunt u dus de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

Deze graniet dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: