Een prachtige beige travertin met een zeer exclusieve uitstraling.

Apulia Ivory | Vein Cut

De Apulia Ivory Vein Cut is een op kwaliteit geselecteerde beige travertin die op een bijzondere manier gezaagd wordt.

Travertin wordt doorgaans tegen de structuur in gezaagd. Dit noemen we ook wel cross cut. Bij de Apulia Ivory Vein Cut is dit anders. Hier worden de ruwe blokken met de structuur van de natuursteen mee gezaagd. Hierdoor ontstaat er een mooi lijnenspel in de tegels. Maar dit is niet het enige dat de Apulia Ivory Vein Cut kenmerkt. Deze travertin wordt namelijk ook niet gestopt. Hierdoor ontstaat er een prachtige open structuur in de toplaag van de steen.

De Apulia Ivory Vein Cut is een moderne vloer die zeer gelieft is onder interieurontwerpers en architecten. Het strakke lijnenspel en de open structuur geven uw interieur namelijk een zeer moderne en luxe uitstraling, met een zeer natuurlijke touch. Daarnaast is de Apulia Ivory Vein Cut zeer gemakkelijk in het onderhoud, dus zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Apulia Ivory Vein Cut vraagt weinig onderhoud. U zou de vloer kunnen onderhouden door enkel af en toe eens te dweilen met een voedende Boenzeep. Maar wanneer u de vloer maximaal wilt beschermen kunt u de vloer het beste na het leggen eenmalig impregneren. Door een kleurloze impregneer aan te brengen sluit u de toplaag van de steen grotendeels af voor opname van vuil en vocht.
Dit maakt de vloer nog gemakkelijker in het gebruik.

Ook wanneer u de Apulia Ivory Vein Cut in een natte ruimte gaat verwerken is het raadzaam de tegels te impregneren. Dit zorgt er namelijk voor dat de steen minder snel verkleurd door bijv. zepen en shampoos.

De Apulia Ivory Vein Cut dient zoals veel andere natuursteen verwerkt te worden in een zuurvrije en flexibele natuursteenlijm. Ook het voeg materiaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 90 x 60 cm. Dikte 2 cm
  • 80 x 80 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

apulia-ivory-vein-cut-vloertegels-tegelvloer-badkamer-douche-wastafel

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Apulia Ivory | Vein Cut 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: