De Harappa Stone Black Anticato is een prachtige “authentieke” vloer die veel gebruikt wordt in de wereld van de oude bouwmaterialen.

De Harappa Stone Black Anticato is een veel verkochte vloer bij Van den Heuvel & Van Duuren. Dit komt in eerste instantie natuurlijk door de prachtige uitstraling van deze hand-geschuurde en verouderde leisteen. De Harappa Stone Black Anticato heeft de uitstraling van een echte oude vloer en is hierdoor zeer geliefd bij mensen die een vloer zoeken in de authentieke en landelijke stijl.

De egale zwarte kleur van deze Harappa Stone Black Anticato zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en geeft veel vrijheid tijdens het inrichten van uw huis.

De Harappa Stone Black Anticato komt het beste tot z’n recht als deze in een landelijke of klassieke inrichting wordt verwerkt. Menig liefhebber van verouderde bouwmaterialen heeft zijn/haar hart verloren bij het aanschouwen van deze tegel.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Harappa Stone Black Anticato is een prachtige “authentieke” vloer die veel gebruikt wordt in de wereld van de oude bouwmaterialen. De Harappa Stone Black Anticato is een veel verkochte vloer bij Van den Heuvel & Van Duuren. Dit komt in eerste instantie natuurlijk door de prachtige uitstraling

Onderhoud en verwerking:

De Harappa Stone is een kalkhoudende leisteen en daardoor wat gevoelig voor zuren. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de Harappa Stone Black Anticato te reinigen, beschermen en onderhouden. Hoe u dit het beste kunt doen is afhankelijk van de plaats waar het de Harappa Stone verwerkt gaat worden.

Geef ons daarom aan waar de tegels komen te liggen. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies. Zo kunt u de komende jaren dus zonder zorgen genieten van uw vloer.

De Harappa Stone Black Anticato kan het beste verwerkt worden in een zuurarme flexibele natuursteenlijm. Ook de voegmortel dient zuurarm te zijn.

De Harappa Stone Black Anticato is ook geschikt om buiten te verwerken. U heeft hiervoor wel een harde ondergrond nodig, zoals beton.

Wanneer er geen harde ondergrond aanwezig is adviseren wij u om buiten een dikkere variant te gebruiken van de Harappa Stone Black Anticato. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Formaten:
  • 20 x 20 x ca. 1,5 cm.
  • 40 x 40 x ca. 1,5 cm.
  • 60 x 60 x ca. 1,5 cm.
  • 80 x 80 x ca. 1,5 cm.
  • Klein Romaans Verband. Dikte 1,5 cm.
  • Groot Romaans Verband. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: