Deze authentieke Waaltjes worden gemaakt van échte Belgisch hardsteen.

Belgisch Hardsteen | Pastorij Geschuurd | Waalformaat

Een verouderd waaltje van échte Belgisch hardsteen. U ziet direct het verschil.

Je ziet ze zelden, maar als je ze ziet herken je ze direct. Waaltjes van getrommelde Belgische hardsteen. De echte Belgische hardsteen heeft een unieke lichte grijs / blauwe kleur en kenmerkt zich door zijn fossielen. Al deze eigenschappen ziet u terug in deze prachtige Belgisch Hardsteen Pastorij Geschuurd Waalformaat. Doordat de steentjes geschuurd en getrommeld zijn, zijn deze Waaltjes niet gevoelig voor verkleuring. Ook kleine krasjes of beschadigingen zijn haast niet zichtbaar op het verouderde oppervlak van de steentjes.

Deze Belgisch Hardsteen Pastorij Geschuurd Waalformaat is prachtig te combineren met andere Belgische hardsteen materialen uit ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Pastorij Geschuurd Waalformaat vraagt na verwerking eigenlijk geen onderhoud. De steentjes zijn weinig gevoelig voor verkleuring en / of vuil. Wilt u de steentjes toch eens goed reinigen, dan kunt u dit doen met een voedende Boenzeep of een zuurvrije grondreiniger.

De Belgisch Hardsteen Pastorij Geschuurd Waalformaat kan gemakkelijk verwerkt worden op een zand bed. Mocht u zeker willen zijn van maximale stabiliteit, dan kunt u hier eventueel wat cement aan toevoegen en de steentjes verwerken in het zogenaamde gestabiliseerde zand. Deze laatste manier van verwerken zorgt voor minder kans op verzakking en onkruid.

Formaten:

  • 20×5 cm. Dikte 5 cm

Toepassingen voor deze bestrating:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Vijver, Maatwerk, Traptreden, Zwembadranden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Belgisch Hardsteen Pastorij Geschuurd “Waalformaat”

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Belgisch Hardsteen | Pastorij Geschuurd | Waalformaat 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: