Een prachtige licht verouderde hardsteen in Waalformaat.

Vietnamese Hardsteen | Waalformaat (Soft Finish)

De Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat is een sfeervolle toevoeging voor iedere tuin.

Wanneer u een sfeervolle oplossing zoekt voor uw terras of looppaden in de tuin, dan is de Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat absoluut de moeite waard om te overwegen. Deze getrommelde hardsteen steentjes zijn prachtig grijs / blauw van kleur en hebben een licht verouderd karakter. Naast mooi, zijn deze landelijke steentjes ook zeer praktisch. Het getrommelde oppervlak van deze Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat is namelijk weinig gevoelig voor verkleuring en laat kleine krasjes en beschadigingen haast niet zien.

De Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat kan uiteraard ook gecombineerd worden met de grotere formaten Vietnamese Hardsteen tegels uit ons assortiment. Deze Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat kunnen dan dienen als lijst/ kader.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat heeft weinig tot geen onderhoud nodig. De Soft Finish afwerking geeft namelijk weinig hechting aan vuil en groen. Mocht u de steentje toch eens goed willen reinigen, dan zijn er verschillende zuurvrije grondreinigers die hier geschikt voor zijn.

De Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat kan gemakkelijk verwerkt worden op een zand bed. Mocht u zeker willen zijn van maximale stabiliteit, dan kunt u hier eventueel wat cement aan toevoegen en de steentjes verwerken in het zogenaamde gestabiliseerde zand.

Formaten:

  • 20×5 cm. Dikte 5 cm

Toepassingen voor deze bestrating:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Maatwerk, Traptreden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
Vietnamese Vietnamese Hardsteen Soft Finish Waalformaat

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Vietnamese Hardsteen | Waalformaat (soft finish) 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: