De Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat is een sfeervolle toevoeging voor iedere tuin.

Wanneer u een sfeervolle oplossing zoekt voor uw terras of looppaden in de tuin, dan is de Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat absoluut de moeite waard om te overwegen. Deze getrommelde steentjes zijn prachtig grijs / blauw van kleur en hebben een licht verouderd karakter. Naast mooi, zijn deze landelijke steentjes ook zeer praktisch. Het getrommelde oppervlak van deze steentjes is namelijk weinig gevoelig voor verkleuring en laat kleine krasjes en beschadigingen haast niet zien.

De Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat kan uiteraard ook gecombineerd worden met de grotere formaten Vietnamese Hardsteen tegels uit ons assortiment. De steentjes kunnen dan dienen als lijst / kader.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Video ThumbnailDe Vietnamese Hardsteen "Soft Finish" in Waalformaat is een sfeervolle toevoeging voor iedere tuin. Wanneer u een sfeervolle oplossing zoekt voor uw terras of looppaden in de tuin, dan is de Vietnamese Hardsteen "Soft Finish" in Waalformaat absoluut de moeite waard om te overwegen. Deze getrommelde

Onderhoud en verwerking:

De Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat heeft weinig tot geen onderhoud nodig. De Soft Finish afwerking geeft namelijk weinig hechting aan vuil en groen. Mocht u de steentje toch eens goed willen reinigen, dan zijn er verschillende zuurvrije grondreinigers die hier geschikt voor zijn.

De Vietnamese Hardsteen “Soft Finish” in Waalformaat kan gemakkelijk verwerkt worden op een zand bed. Mocht u zeker willen zijn van maximale stabiliteit, dan kunt u hier eventueel wat cement aan toevoegen en de steentjes verwerken in het zogenaamde gestabiliseerde zand.

Formaten:
  • 20x5x5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: