Gekloven Waaltjes voor een stoere uitstraling.

Hardsteen Waaltjes | Gekloven

chinees-chinese-hardsteen-waaltjes-gekloven-bestrating-1

Onze Gekloven Hardstenen Waaltjes zijn ideaal voor looppaden en opritten. De stoere gekloven toplaag geeft namelijk maximale grip. Zelfs na een flinke regenbui is deze steen perfect te belopen. Naast dat dit een praktisch pluspunt is, is de gekloven bovenzijde van deze Waaltjes ook nog eens prachtig om te zien.

Het Waalformaat is een authentiek formaat van 20x5x5 cm. Het redelijk kleinen formaat brengt veel sfeer in uw tuin en is goed te verwerken. Ook wanneer u speelse ontwerpen heeft met bijv. bochten, is dit een ideaal formaat. Nieuwsgierig vaan deze Gekloven Hardstenen Waaltjes? Kom ze gerust bekijken in onze showtuin!

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Gekloven Hardstenen Waaltjes zijn keihard en vragen weinig onderhoud. Maar mocht u de steentjes een keer grondig willen reinigen? Dan kan dit met een zuurvrije natuursteen reiniger.

De Gekloven Hardstenen Waaltjes kunnen het beste verwerkt worden in het gestabiliseerde zand/ terrasgranulaat. Door de steentjes op deze manier te verwerken verkleint u de kans op verzakking.

Wanneer de Gekloven Hardstenen Waaltjes goed en stabiel verwerkt worden kunnen ze gevoegd worden met een cementgebonden voeg. Wanneer de steentjes minder stabiel gelegd zijn kunnen ze gevoegd worden met een waterdoorlatende voegmortel.

Formaten:

  • 20 x 5 cm. Dikte 5 cm

Toepassingen voor deze bestrating:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Maatwerk, Traptreden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
chinees-chinese-hardsteen-waaltjes-gekloven-bestrating-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Hardsteen Waaltjes | Gekloven 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: