De Bianco Carrara Type C is een zeer karakteristieke marmer die zeer bekend is in de wereld van de oude bouwmaterialen.

De Bianco Carrara marmer is voor veel mensen de enige echte marmer. Deze Italiaanse marmer is dan ook erg bekend in Nederland. Van vroeger uit ziet u de Bianco Carrara veel terug in oude en historische panden, zoals de grachtenpanden in bijv. Amsterdam. Maar ook in de huidige bouw wordt deze tegel nog steeds met grote regelmaat toegepast. Deze marmer kenmerkt zich door zijn mooie witte kleur in combinatie met klassieke grijze aders.

Doordat de Bianco Carrara gezoet is, heeft hij een lichte eiglans. Dit zorgt er ook direct voor dat de vloer een stuk meer vergevingsgezind is. De lichte loop sporen die in de loop van de tijd in deze vloeren zichtbaar worden, versterken alleen het karakter van de vloer maar.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Bianco Carrara Type C is een zeer karakteristieke marmer die zeer bekend is in de wereld van de oude bouwmaterialen. De Bianco Carrara marmer is voor veel mensen de enige echte marmer. Deze Italiaanse marmer is dan ook erg bekend in Nederland. Van vroeger uit ziet u de Bianco Carrara veel terug i

Onderhoud en verwerking:

Wanneer u een Bianco Carrara in de badkamer wilt gaan gebruiken is dit uiteraard geen probleem. Wel adviseren wij dan de tegels te impregneren. Het impregneren kan ook toegepast worden op de gehele vloer. Wij leveren hiervoor speciaal geselecteerde onderhoudsproducten, die de kleur van de steen niet aantasten.

Wij adviseren u de Bianco Carrara altijd te verwerken in een witte (flexibele) natuursteenlijm. Wanneer deze marmer niet met de juiste lijm verwerkt wordt is er kans op doorschijnen, of doortrekken van cement. Ook het voegmateriaal dient om deze reden zuurarm te zijn.

Formaten:
  • 30 x 30 x ca. 1,5 cm dikte
  • 40 x 40 x ca. 1,5 cm dikte
  • 60 x 60 x ca. 1,5 cm dikte
  • Banen vrije lengte 30 x ca. 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: