De Jaddish is een stijlvolle grijs / groene leisteen. De strak gezaagde kanten geven de Jaddish een sfeervolle en moderne uitstraling.

De Jaddish is een geweldige Braziliaanse leisteen met een groen/grijze kleur. Grote schollen leisteen worden in de groeve gespleten, waardoor het breukruwe oppervlak van de Jaddish zoals we het kennen tevoorschijn komt. De prachtige groene platen zijn op dikte gecalibreerd en hebben daarnaast een erg hoge antislip waarde. U zult op deze vloer dus niet zomaar uitglijden. Dat komt namelijk door het breukruwe oppervlak. Het is kortom een schitterende vloer.

De Jaddish is dus een groene leisteen vloer met een stijlvol karakter. Deze vloer kan dan ook het beste verwerkt worden in een klassieke of moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Jaddish kan op verschillende manieren gedaan worden. De keuze hierin kan het beste bepaald worden op basis van de locatie waar de Jaddish verwerkt gaat worden. De Jaddish zal anders behandeld moeten worden wanneer deze in een natte ruimte (bijvoorbeeld douche, badkamer, etc.) wordt verwerkt, dan wanneer Jaddish in een woonkamer wordt verwerkt. Uiteraard geven we u hier graag het beste advies in.

Laat ons daarom weten waar u de Jaddish wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u de komende jaren zorgeloos van uw nieuwe leisteen vloer kunt gaan genieten.

Deze Braziliaanse leisteen moet verwerkt worden met een zuurvrije natuursteen-speciaallijm. Dit materiaal is namelijk geneigd tijdens verwerking te schotelen. Wanneer er een verkeerde lijm gebruikt wordt, zullen er dan ook veel tegels los komen te liggen.

Ook het voegmateriaal dat gebruikt wordt om de Jaddish te voegen dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 40 x 40 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 30 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 40 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 60 cm. Dikte ca. 1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: