De Black Pearl is een prachtige gepolijste graniet met een warme grijze opslag.

De Black Pearl Gepolijst is zoals de naam al zegt een parel onder de granieten. De prachtige kleur in combinatie met de ongewone structuur van de tegel maakt dit tot een bijzondere vloer. Een graniet die je niet vaak ziet, met een exclusieve uitstraling. Deze bijzondere Black Pearl wordt geleverd met strak gezaagde zijkanten en zonder facet. Hierdoor is het mogelijk om de Black Pearl zeer strak te verwerken.

De Black Pearl is met zijn gepolijste afwerking een echte eye-catcher. En komt het beste tot zijn recht in een moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Omdat graniet een van de hardste en meest dichte steensoorten is die we kennen, heeft deze tegel minder onderhoud nodig dan aan andere natuursteen soorten. Toch vragen sommige ruimtes om extra bescherming.

Laat ons daarom weten waar u de Black Pearl Gepolijst wilt gaan verwerken. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Black Pearl Gepolijst kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient zuurvrij te zijn.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: