De Black Spice Leather Finish is een mooie zwarte graniet vloer, met een prachtige geschuurde en geborstelde toplaag.

De Black Spice Leather Finish is een schitterende zwarte graniet vloer met een bijzondere structuur. De bijzondere structuur wordt extra benadrukt door de Leather Finish afwerking van de tegel. Leather Finish houdt in dat de vloer eerst geschuurd is, waarna deze wordt geborsteld. Door deze afwerking wordt het graniet ook een stuk fijner in het onderhoud. Buiten de afwerking is dit een prachtige tegel met een warme uitstraling en een echte aanwinst voor mensen die een vloer zoeken met weinig onderhoud.

Deze geborstelde graniet heeft zeer strak gezaagde zijdes en komt het best tot z’n recht in een moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Doordat graniet zo’n dichte en harde natuursteen is, komt er ook veel minder onderhoud bij kijken. Er zijn echter nog steeds verschillende manieren om deze natuursteen te reinigen, beschermen en onderhouden.

Laat ons daarom weten waar u de Black Spice Leather Finish wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u precies hoe u deze schitterende vloer in topconditie moet houden.

De Black Spice Leather Finish dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 61 x 61 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: