Een warme créme / beige natuursteen met strak gezaagde kanten en een geborsteld oppervlak.

Colosseum Stone | Créme Beige

De Colosseum Stone Créme Beige is een prachtige, warme en toegankelijke travertin tegel.

De Colosseum Stone Créme Beige is warm van kleur en heeft een bijzondere uitstraling. Doordat de toplaag van deze natuursteen gestopt en gezoet is, is dit een tegel met een chique karakter. De zijdes van deze travertin zijn strak gezaagd. Dit geeft de tegel een mooie en moderne touch.

De Colosseum Stone Créme Beige is niet alleen mooi. Hij is ook erg praktisch. Doordat de toplaag gestopt en gezoet is, hecht er weinig vuil aan de tegel. Hierdoor is de steen bijzonder fijn in het dagelijks gebruik.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

De Colosseum Stone Créme Beige is op verschillende manieren te reinigen, beschermen en onderhouden. De juiste keuze qua producten kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar de tegels toegepast gaan worden.

Laat ons daarom weten waar u de Colosseum Stone Créme Beige wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u de tegels op de juiste manier behandelt en kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe tegels.

De Colosseum Stone Créme Beige kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 61×61 cm. Dikte 1,2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Colosseum Stone Créme:Beige

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Colosseum Stone | Créme Beige 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: