Een strakke geborstelde travertin met prachtige kleurschakeringen.

Colosseum Stone | Grigio

Deze travertin kenmerkt zich door zijn fantastische kleurschakeringen.

De Colosseum Stone Grigio is een warme travertin met een tijdloos karakter. Het gezoete & gestopte oppervlak geeft deze Colosseum Stone een moderne touch. De beige en grijze kleurschakeringen zorgen voor een fijne dosis warmte in uw interieur en geven de vloer een wat speelse uitstraling.

Qua onderhoud vraagt deze vloer niet veel van u. Doordat de toplaag is gestopt, is de Colosseum Stone Grigio gemakkelijk te dweilen en schoon te houden.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

De Colosseum Stone Grigio is op verschillende manieren te reinigen, beschermen en onderhouden. De juiste keuze hierin kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar het materiaal verwerkt wordt.

Vertel ons daarom waar u de travertin wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u direct de juiste bescherming toepast en dat u de komende jaren heerlijk kunt genieten van uw nieuwe Travertin vloer.

De Colosseum Stone Grigio  kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient zuurvrij te zijn.

Formaten:

  • 61×61 cm. Dikte 1,2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Colosseum-Stone-Grigio

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Colosseum Stone | Grigio 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: