Deze grijs / groene marmer heeft met zijn prachtige fossielen een uiterst bijzondere uitstraling.

De Dolomiet Groen is een schitterende marmer / kalksteen met een bijzondere kleur. Zoals de naam al aangeeft is dit een grijs/groene marmer met prachtige fossielen. Deze fossielen worden extra goed zichtbaar en benadrukt door het gezoete oppervlak van de Dolomiet Groen. Een bijzondere en exclusieve vloer die u niet snel bij iemand anders tegen zal komen.

Deze bijzondere marmer / kalksteen wordt geleverd met strak gezaagde kanten en een gezoet oppervlak, wat het mogelijk maakt om de Dolomiet erg strak te verwerken. De Dolomiet Groen kan daardoor in veel verschillende interieurstijlen verwerkt worden.

Dolomiet Groen is ook bijzonder geschikt voor maatwerk. Wanneer u dus vensterbanken, dorpels etc. in hetzelfde materiaal uit wilt laten voeren, is dit geen enkel probleem.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Dolomiet Groen kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. Hoe dit het beste gedaan kan worden is afhankelijk van de plaats waar de tegels geplaatst gaan worden.

Laat ons daarom weten waar u de Dolomiet Groen wilt gaan gebruiken. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u zeker dat u de tegels op de juiste manier onderhoud en kunt u de komende jaren dus zorgeloos genieten van uw nieuwe marmer tegels.

De Dolomiet Groen is een Marmer/ Kalksteen en kan daarom het beste worden verwerkt in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 40x40x1,5 cm.
  • 50x50x2 cm.
  • 60x60x2 cm.
  • Banen vrije lengte 30 cm. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: