De Efesus Stone Collectie is een bijzondere natuursteen collectie van getrommelde marmer & travertin.

De Efesus Stone Marmer Beige is een bijzondere marmer / kalksteen. De Marmer Beige, die in (vooral) kleine maten wordt geleverd is de laatste jaren een zeer populaire vloer- en wandtegel geworden. Dankzij de verouderde afwerking zijn de tegels niet alleen makkelijker in het gebruik, maar ze kunnen ook wat meer hebben. Een tegel met een zogenaamde Soft Finish afwerking heeft getrommelde zijkanten en wordt hierdoor niet lelijk van een krasje of 2. Veel mensen vinden hun vloer na verloop van tijd zelfs mooier worden, omdat je kunt zien dat er dan op de vloer geleefd wordt.

De Efesus Stone Marmer Beige wordt met een verouderde afwerking en getrommelde kanten geleverd. Liefhebbers van verouderde bouwmaterialen kunnen met deze tegel lijn (Efesus Stone) hun stoutste dromen waarheid maken, aangezien er veel keuze is in kleuren. Van beige tot geel en van rood tot zwart.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Efesus Stone collectie kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt echter af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden. Het is logisch dat de tegel in de badkamer andere kwaliteiten moet bezitten dan een tegel in de woonkamer.

Vertel ons daarom waar u de tegels wilt verwerken. Wij stellen dan een persoonlijk onderhoudsadvies voor u op.

De Efesus Stone Marmer Beige is een marmer en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. De juiste lijm en voegmaterialen zijn cruciaal voor het behalen van een kwalitatief goed eindresultaat. Laat u zich dus goed informeren tijdens de aankoop van het natuursteen. Vraag ons bij twijfel om een goed verwerkingsadvies.

Formaten:
  • 10 x 10 x ca. 1 cm dikte
  • 15 x 15 x ca. 1 cm dikte
  • 20 x 20 x ca. 1 cm dikte
  • 30,5 x 30,5 x ca. 1 cm dikte
  • 40,6 x 40,6 x ca. 1,2 cm dikte
  • Mozaïek 2,3×2,3 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte
  • Mozaïek 4,8×4,8 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: