De Efesus Stone Collectie is een bijzondere natuursteen collectie van getrommelde marmer & travertin soorten.

De Efesus Stone Marmer Licht Bruin is een vrij neutrale beige/bruine marmer met een verouderde afwerking. De getrommelde tegel geeft het marmer een authentiek en origineel uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat het marmer haar warme uitstraling behoudt. Indien u een keer een krasje maakt op deze tegel, is er vrijwel niets aan de hand. Door de verouderde afwerking wordt de vloer met een krasje hier en een krasje daar eigenlijk alleen maar mooier.

Doordat de Efesus Stone Marmer Licht Bruin licht verouderd is afgewerkt, oogt deze tegel perfect in een authentieke setting. Ook in een iets moderner interieur kan de Efesus Stone Marmer Licht Bruin net even de sfeermaker zijn die uw interieur miste.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Efesus Stone collectie kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden. Het is logisch dat de tegel in de badkamer andere kwaliteiten moet bezitten dan een tegel in de woonkamer. Vraag ons bij twijfel om een persoonlijk onderhoudsadvies voor uw vloer op te stellen.

De Efesus Stone Marmer Licht Bruin is een marmer en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. De juiste lijm en voegmaterialen zijn cruciaal voor het behalen van een kwalitatief goed eindresultaat. Laat u zich dus goed informeren tijdens de aankoop van het natuursteen. Vraag ons bij twijfel om een goed verwerkingsadvies.

Formaten:
  • 10 x 10 x ca. 1 cm dikte
  • 15 x 15 x ca. 1 cm dikte
  • 20 x 20 x ca. 1 cm dikte
  • 30,5 x 30,5 x ca. 1 cm dikte
  • 40,6 x 40,6 x ca. 1,2 cm dikte
  • Mozaïek 2,3×2,3 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte
  • Mozaïek 4,8×4,8 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: