De Efesus Stone Collectie is een bijzondere natuursteen collectie van getrommelde marmer & travertin soorten.

De Efesus Stone Marmer Bordeaux is een speciale en bijzondere bordeaux kleurige marmer/kalksteen. De kleurencombinaties in deze steen vindt u niet vaak terug in natuurstenen. Daardoor heeft deze steen een exclusief karakter. De verdere veroudering geeft de tegel een authentiek uiterlijk. Het Soft Finish oppervlak kan wel tegen een stootje en wordt naar de mening van velen alleen maar mooier naarmate de tegels in gebruik genomen worden. Een krasje hier, een krasje daar maakt de vloer net wat bijzonderder en meer eigen.

De Efesus Stone Marmer Bordeaux is in veel verschillende interieurstijlen toe te passen en heeft dankzij zijn kleur een warm karakter.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Efesus Stone collectie kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt echter af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden. Het is logisch dat de tegel in de badkamer andere kwaliteiten moet bezitten dan een tegel in de woonkamer.

Vertel ons daarom waar u de tegels wilt gaan verwerken. Wij geven u dan een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u daarna kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Efesus Stone Marmer Bordeaux is een marmer en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. De juiste lijm en voegmaterialen zijn cruciaal voor het behalen van een kwalitatief goed eindresultaat. Laat u zich dus goed informeren tijdens de aankoop van het natuursteen. Vraag ons bij twijfel om een goed verwerkingsadvies.

Formaten:
  • 10 x 10 x ca. 1 cm dikte
  • 15 x 15 x ca. 1 cm dikte
  • 20 x 20 x ca. 1 cm dikte
  • 30,5 x 30,5 x ca. 1 cm dikte
  • 40,6 x 40,6 x ca. 1,2 cm dikte
  • Mozaïek 2,3×2,3 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte
  • Mozaïek 4,8×4,8 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: