Deze verouderde marmer/kalksteen is erg toegankelijk en eenvoudig te combineren met verschillen inrichtingsstijlen.

De Efesus Stone Marmer Oranje/Rood is een van de meest warme marmers uit de Efesus Stone Collection. De oranje en rode kleurtinten geven deze tegels niet alleen een warme uitstraling, maar hebben tevens het voordeel dat vuil bijna niet te zien is op deze Efesus Stone. Buiten het feit dat vuil minder goed te zien is, zorgen deze kleurtinten er eveneens voor dat het een hele toegankelijke marmer is, die zich gemakkelijk laat combineren met andere kleuren.

Dankzij de verouderde afwerking is het erg fijn leven op deze vloer. Indien u een keer een krasje maakt is dit helemaal niet erg en maakt dit in de meeste gevallen de vloer alleen maar mooier. Liefhebbers van oude bouwmaterialen kunnen met deze marmer oneindig combineren, omdat deze marmer in heel veel verschillende kleuren en afmetingen geleverd wordt. Van mozaïek tot tegels van 40×40 cm, het is er allemaal.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Efesus Stone collectie kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt echter af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden. Een tegel in een natte ruimte moet namelijk anders behandeld worden dan een tegel in de woonkamer. Mocht u hierin zijn geïnteresseerd, dan kunnen we een persoonlijk onderhoudsplan voor u opstellen.

De Efesus Stone Marmer Oranje/Rood is een marmer en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. De juiste lijm en voegmaterialen zijn cruciaal voor het behalen van een kwalitatief goed eindresultaat. Laat u zich dus goed informeren tijdens de aankoop van het natuursteen. Vraag ons bij twijfel om een goed verwerkingsadvies.

Formaten:
  • 10 x 10 x ca. 1 cm dikte
  • 15 x 15 x ca. 1 cm dikte
  • 20 x 20 x ca. 1 cm dikte
  • 30,5 x 30,5 x ca. 1 cm dikte
  • 40,6 x 40,6 x ca. 1,2 cm dikte
  • Mozaïek 2,3×2,3 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte
  • Mozaïek 4,8×4,8 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: