De perfecte kleur, structuur en afwerking.

Gris Souris Sablé | Fijn Gestraald

05_gris-souris-sable_fijn-gestraald_kalksteen-vloertegels

De Gris Souris is een van de unieke natuursteen vloeren die exclusief door Van Den Heuvel & Van Duuren geproduceerd worden. Een unieke kleurselectie en een subtiele eindafwerking maken deze Gris Souris tot een absolute eyecatcher!

De Gris Souris wordt in eerste instantie geselecteerd op kleur. Enkel de warme grijstinten waar een vleugje beige inzit zijn geschikt voor onze Gris Souris. Als deze blokken geselecteerd zijn, worden de blokken eerst tot platen gezaagd. Tijdens het verdere proces gebruiken we 2 stappen om de perfecte eindafwerking te creëren. De eerste stap is het grof schuren van de steen om zaaglijnen te verwijderen. De 2e stap is het fijn stralen van de steen, waarbij we een speciale korrel gebruiken die de toplaag van de steen ontdoet van zijn zachte delen. Het afgewerkte oppervlak is hierdoor niet alleen prachtig om te zien, ook zeer slijtvast.

De Gris Souris komt het beste tot zijn recht in een groot formaat. Om deze reden produceren wij deze kalksteen in de maat 80x80x2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Gris Souris is een vloer die weinig onderhoud vraagt. De kleur van de steen laat weinig vuil zien. En door de zachte steen uit de toplaag te stralen tijdens de afwerking blijft enkel een mooie slijtvaste toplaag over.

Toch kan het raadzaam zijn om de vloer te beschermen met een kleurloze impregneer. Deze impregneer zie je niet, maar zorgt er wel voor dat water en vervuiling minder makkelijk in de steen trekken. Zo heeft u bij een ongelukje wat meer tijd om alles even op te ruimen.

Qua verwerking dient u rekening te houden met een paar zaken. Zo is de Gris Souris een kalksteen. Deze vraagt hierdoor om een verwerking in een zuurvrije lijm. Daarnaast dient de vloer ook gevoegd te worden met een voegmortel die vrij is van zuren.

Formaten:

  • 80 x 80 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Gebruikt in deze projecten:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

gris souris sable fijn gestraald kalksteen vloertegels woonkamer woning

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Gris Souris Sablé | Fijn Gestraald 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: