De Harappa Look Keramiek is meer dan een uitstekend alternatief voor de echte leisteen uit India. Het ziet eruit als natuursteen, maar je hebt het onderhoudsgemak van een keramische tegel.

De Harappa is een tegel die u waarschijnlijk al veelvuldig bent tegengekomen in verschillende assortimenten. Een prachtige tegel met een mooie landelijke uitstraling. Sinds kort hebben wij een een keramische variant van deze tegel voor mensen die een voorkeur hebben voor keramiek. De Harappa Look Keramiek heeft een mooie donkere kleur en getrommelde randen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Video ThumbnailDe Harappa Look Keramiek is meer dan een uitstekend alternatief voor de echte leisteen uit India. Het ziet eruit als natuursteen, maar je hebt het onderhoudsgemak van een keramische tegel. De Harappa is een tegel die u waarschijnlijk al veelvuldig bent tegengekomen in verschillende assortimenten. Ee

De getrommelde afwerkingen zorgt voor een fantastisch resultaat. Wellicht is dit de perfecte tegel voor mensen die op zoek zijn naar een landelijke natuursteen, maar zich niet druk willen maken om het bijkomende onderhoud hiervan.

Onderhoud

De Harappa Look is dubbel hard gebakken, dit in combinatie met het gehavende oppervlak zorgt ervoor dat deze tegel ontzettend gemakkelijk is in het onderhoud. Omdat de Harappa look een keramische tegel is, heeft u hier geen onderhoud aan. De tegel is niet gevoelig voor zuren en kan tegen een stootje. Een combinatie van schoonheid en gemak.

Verwerking

U kunt de keramiek het beste verwerken in een flexibele legmortel voor keramische tegels.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: