De Waalformaat Spotted Bluestone “Soft Finish” is veruit het meest verkochte Waaltje uit ons assortiment.

Wie bestrating zoekt met een gezellige en landelijke uitstraling zal zeker blij verrast zijn bij het zien van deze Spotted Bluestone “Soft Finish” in Waalformaat. Deze prachtige hardstenen Waaltjes hebben een getrommeld oppervlak. Hierdoor hebben de steentjes een iets verouderd karakter. Naast mooi is deze getrommelde afwerking ook erg praktisch. Vuil en kleine krasjes zijn namelijk haast niet zichtbaar op deze kleine sfeermakers.

De Spotted Bluestone “Soft Finish” in Waalformaat kan uiteraard ook gecombineerd worden met de grotere formaten Spotted Bluestone tegels uit ons assortiment. De steentjes kunnen dan dienen als lijst of kader.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Spotted Bluestone “Soft Finish” in Waalformaat heeft weinig tot geen onderhoud nodig. De Soft Finish afwerking geeft namelijk weinig hechting aan vuil en groen. Mocht u de steentjes toch eens goed willen reinigen, dan zijn er verschillende zuurvrije grondreinigers die hier geschikt voor zijn.

De Spotted Bluestone “Soft Finish” in Waalformaat kan gemakkelijk verwerkt worden op een zandbed. Mocht u zeker willen zijn van maximale stabiliteit, dan kunt u hier eventueel wat cement aan toevoegen en de steentjes verwerken in het zogenaamde gestabiliseerde zand.

Formaten:
  • 20x5x5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: