De Jura Gelb Gepolijst is een beige marmer met een prachtige structuur. Door zijn gepolijste afwerking is dit een schitterende strakke vloer.

De Jura Gelb Gepolijst is een prachtige marmer die bij onze oosterburen vandaan komt. Deze in Duitsland verkregen marmer wordt geleverd met een prachtig gepolijst oppervlak. De hoogglans van de Jura Gelb Gepolijst geeft de vloer dan ook een zeer exclusief en luxueus uiterlijk. Echter zijn de kleuren van de steen erg warm, en zorgen deze voor een welkom gevoel. Tevens wordt de Jura Gelb Gepolijst geleverd met strakke kanten en een klein facet, waardoor deze tegel erg goed gecombineerd kan worden met een moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Voor het onderhoud van de Jura Gelb Gepolijst moeten we eerst kijken naar waar deze tegel verwerkt gaat worden. Indien deze prachtige natuursteen in een natte ruimte (zoals douche, badkamer, etc.) wordt verwerkt moet het uiteraard anders behandeld worden dan wanneer dit in een droge warme huiskamer wordt verwerkt.

Laat ons daarom weten waar u de Jura Gelb Gepolijst wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer in topconditie blijft.

De prachtige Jura Gelb Gepolijst dient verwerkt te worden in een zuurvrije natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 61x61x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: