Natuurgetrouwe imitatie van Noord-Amerikaans hardhout

Keramisch Parket | Canadian Oak

lichte eikenhout vloer van canadees parkervloer

De uitstraling van een echte eiken vloer, maar het gemak van een keramische tegel.Het kan met onze Keramisch Parket Canadian Oak. Deze keramische parket is werkelijk niet te onderscheiden van het echte Canadese eiken. Door een unieke 3D print toe te passen is er geen onderscheid meer in uitstraling van de echte planken waar deze tegel op gebaseerd is en de tegels die in uw woonkamer, keuken of badkamer liggen.

De Canadian Oak wordt in de klei fase van het maakproces voorzien van exact dezelfde nerven en structuren van echt hout, waardoor ook de tegel ook nog eens als echt hout voelt. De kleur van de Canadian Oak kan het best beschreven wordt als warm en natuurlijk. De bruin gemêleerde kleuren geven iedere ruimte een uniek warme sfeer.

Naast mooi is de Canadian Oak natuurlijk ook erg praktisch. Deze tegels vragen nagenoeg geen onderhoud. Het keramisch parket is kras ongevoelig en volledig bestand tegen vlekken. Hierdoor is de Canadian Oak overal toepasbaar. Van woonkamer tot badkamer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Keramisch Parket Canadian Oak vraagt nagenoeg geen onderhoud. Maar mocht u de vloer jaarlijks eens goed willen reinigen dan kan dit met de Moeller HMK R157 Intensieve Tegelreiniger. Voor het dagelijks of wekelijks onderhoud kunt u gewoon met water of een beetje allesreiniger dweilen.

Voor het verwerken van de Keramisch Parket Canadian Oak adviseren wij een hoog flexibele poederlijm en een grijze flexibele voeg. Dit zorgt voor een kwalitatieve verwerking en een natuurlijke uitstraling. Naast deze lijm en voeg materialen adviseren wij het gebruik van een Tile Level System. Dit systeem zorgt voor een extra vlakke verwerking.

Formaten:

  • 80 x 20 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, Keuken, Toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

lichte eikenhout vloer van canadees parkervloer

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Keramisch Parket | Canadian Oak 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: