Een Frans Eiken vloer, met alleen maar voordelen.

Keramisch Parket | Frans Eiken

De warme kleurtinten van het Keramisch Parket Frans Eiken wekken iedere ruimte tot leven.

Een vloer van Frans Eikenhout in topconditie houden zonder dat u hiervoor het bijbehorende onderhoud hoeft uit te voeren? Wellicht dat een houten vloer met vloerverwarming u kan overtuigen? Met Keramisch Parket Frans Eiken kan dit allemaal wel.

Vaak is het commentaar op de meeste keramische Houtlook tegels dat het niet aanvoelt als hout. Het is ook geen hout, maar qua uitstraling, structuur en print is de Keramisch Parket Frans Eiken een van de weinigen die haar naam met trots kan dragen.

Een houtlook tegel dient een goede kleur te hebben die echt hout benaderd. Daarnaast is een goede structuur, om de echte structuur van hout na te bootsen, van groot belang voor een realistische uitstraling. Daarnaast is het belangrijk dat dezelfde “nerven & knoesten” niet in iedere tegel voorkomen. Variatie is de uiteindelijke sleutel.

De Keramisch Parket Frans Eiken brengt dit alles samen. Een prachtige houten vloer van grote planken met het onderhoud van keramiek.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Doordat de planken van deze houtlook niet van hout zijn absorberen deze geen vloeistoffen, waardoor vlekken tot het verleden behoren. Daarnaast zult u geen last meer hebben van krassen of verkleuringen in het hout.

Doordat deze planken langwerpig zijn, raden we u een om een tegelzetter in de hand te nemen die ervaring heeft met het verwerken van dit soort materialen. Uiteindelijk bepaalt een tegelzetter het eindresultaat.

Bent u benieuwd wat onze tegelzetters voor werk maken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Breda waar we u kunnen vertellen hoe alles in z’n werk gaat, waar u kunt zien hoe u een goed gelegde tegelvloer kunt herkennen en waar u een ervaren tegelzetter aan kunt herkennen.

Formaten:

  • 26,5×180 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Keramisch Parket Frans Eiken

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Keramisch Parket | Frans Eiken 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: